2017/11/12

13

1. Vad är det godaste du vet? 
Kaffe. Suröl. Pickles. Grönkål. Avokado. Koriander. Cava. Julmust. Sötpotatis. Pumpa. Oliver. Kantareller. Pho. Sushi. Bibimbap. Matcha. Choklad. Kimchi jjigae. Krispy Kreme. Glögg. Kolasås. Vit choklad. Saffran. Jordnötssmör.
2. Vilken var den senaste filmen du såg?
Possession om jag minns rätt.
3. Vad köpte du för klädesplagg senast? 
Ett par svarta levis 501 i en second hand-butik i Köpenhamn. Fast det var Fredrik som betalade med mynt han hade i fickan (de kostade bara 14 danska kronor what). Det senaste klädköpet jag själv betalat för är den här...
4. Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Denna drömmen från Monki.
5. Vad köpte du för skiva senast? 
6. En låt du är beroende av just nu?
För många. Har hamnat i någon slags psykos sen jag såg Gorillaz förra veckan, så just nu är Damons musik det enda jag lyssnar på. Ok att jag älskat Gorillaz sedan jag var en pyttig tioåring.. men efter att ha fått uppleva det live har låtarna fått ett helt nytt liv? Svårt att förklara. Just idag har det mest varit Plastic Beach... har lite av en hatkärlek till Little Dragon (se hennes och Damons liveframträdanden av denna låten så förstår ni nog.. för mycket feels) men kan inte sluta lyssna på låtarna hon är med på.

7. Den senaste bilden du tog på dig själv?
8. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Har haft i några år och det kunde jag väl. Det var inte distansen som var problemet.
9. Vilken är den bästa svenska filmen? 
En kärlekshistoria
10. Något du ser fram emot? 
Förutom julen och sånt mys så spelar Baby Jesus på Pustervik den första december! Det är något jag längtat efter. Annars ser jag fram emot till när festivalerna börjar med sina bandsläpp. Känner spontant att den första festivalen (häruppe i skandinavien) som ens nämner Gorillaz köper jag festivalpass till på en sekund. De är ju redan bokade till Bilbao-festivalen så chansen finns. Ju!
11. Hur ska du fira nyår?
Oklart. Det enda jag vet är att jag vill ha detta på nyår.
12. Det senaste datorspelet du spelade?
Sims 4, men fastnade inte? Skapade mig själv, möblerade mitt hus, sen orkade jag inte ta mig an mer. Så spelade det egentligen inte. Innan Sims 4 spelade jag Life is strange (before the storm). Längtar tills sista episoden kommer så jag får spela färdigt det. Så spännande cliffhanger!
13. Det senaste bland dina hämtade filer? 
Ableton Live. Vill leka lite i programmet och se vad jag kan göra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar