2016/11/22

Serielife

Din favoritserie:
Buffy såklart.

Med följande serier tätt inpå...
Twin peaks. Går ej beskriva kärleken. Har liksom varit en stor del av mitt liv så länge jag kan minnas. Jag och syrrorna bakade alltid paj och drack kaffe in på småtimmarna när vi sträckkollade Twinpan. Svårslagen tradition.

The office

Seinfeld

Black books. Brittisk humor när den är som bäst (och mest bitter dvs ännu mera bäst). Kan relatera så mycket till Bernard.

Parks and recreation

Freaks and geeks. Guud vad en blev lycklig när det sändes repriser på kanal 5 då och då och guuuud vad en blev betuttad i James Franco.

That 70s show

It's always sunny in Philadelphia. Har nog aldrig tänkt "det här borde jag nog inte skratta åt" så ofta sedan jag började kolla på The office, som till en början hade lite småjobbig/stel/obekväm humor. Men alltså It's always sunny... ingen annan serie har fått mig att undra om det ens får visas på tv, ungefär. Har sån hatkärlek till varenda karaktär. De är så sjuka i huvudet men ändå så jävla klockrena. Känner liksom ingen empati för någon, men älskar dem ändå. Liksom?? Hur ens?

Arkiv X

The walking dead

Arrested development

I.T crowd. Fantastiska brittiska humor alltså.

Vänner. Behöver väl knappast beskriva varför va??

Din hatkaraktär: Finns ju alltid minst en störig karaktär i varenda serie. Exempelvis Angel (ändå har jag börjat se hans serie MEN det är enbart för att få höra Buffyreferenser och se att Spike lever) och Twin Peaks-James och varenda karaktär Emma Roberts spelar i American horror story. Just nu känner jag dock mest bara NEGAN pga...
Förlåt allihopa. Kan själv knappt kolla på bilden (eller Walking dead längre för den delen). Michael Scott sätter ord på hur en känner. Precis så.

Ditt favoritpar: Dessa underbara...

En karaktär som påminner om dig:
April och Elaine.

Favoritserie i tonåren: (känner direkt att jag får gå in på japanska tv-serier någon annan gång)
De flesta jag nämnt ovan. Sen älskade jag Heroes! Mest pga Sylar. På nätterna sträckkollade jag bland annat Kvinnofängelset och How I met your mother. Det var en sån serie som till en början mest visades på nätterna? Sen tyckte jag också om Dexter och Desperate housewives... spänningen i de serierna alltså.

Vilka serier följer du just nu: Westworld, Exorcisten, Walking dead (dock svårt att ens fortsätta... bara Maggie och Glennbebis kvar för mig nu). Channel zero och American horror story också, men de slutade ju nyss med precis lika tråkigt avslut.

Den bästa serien det här året: 
Stranger things

En karaktär du skulle vilja vara vän med: 
Charlie Kelly, Bernard Black eller Dwight Schrute.

Ser du deckare? Typ True detective eller? Obs absolut inte andra säsongen.

Ser du skräckfilmer? Lever för skräckfilmer. Alltid gjort.

Vilket elevhem i Harry Potter hade du tillhört:
Hufflepuff pga då får jag vara i samma som Newt. Vi är typ samma person.

Vem i The Office är du: 
ERIN <3

Vem i Vänner är du: 
Skulle nog dock säga en mix av Phoebe, Chandler och pyttelite Monica.

Nästa serie du ska börja se: Angel som sagt. Har alltid vägrat eftersom jag inte klarar av honom. Men ska ge det ett ärligt försök pga anledningar.


2 kommentarer:

 1. Anonym1/29/2017

  Saknar ditt bloggande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååee gulle, så kul att höra sånt! Uppdaterade precis bloggen för första gången på evigheter nu <3

   Radera