2016/10/31

Nära nu

November närmar sig. Hinner väl bara blinka så är det december. Det innebär att jag fyller år, det blir älsklings-juletid, sen tar jag examen. Nästa vecka ska jag påbörja mitt examensarbete. Känns galet. Jag har redan varit på fyra anställningsintervjuer och funderar för fullt. Förstår det knappt. Har krigat så för detta och är plötsligt i positionen där jag kan ställa krav och dessutom löneförhandla som jag vill. Drömmar kan äntligen bli uppfyllda och det känns så jävla bra.

Har fått lite frågor om presenter och sånt dära, framförallt gällande examen. Tänkte därför att jag slänger upp lite materiella ting här som jag önskar i klapp/present. Kommer säkerligen hitta ännu mer döfina prylar men då får jag göra mera listor. Älskar ju det. Don't judge.

Alltid trevligt med inspirerande kokböcker. Inte minst den här. Fredrik och jag drömmer ju lite om att öppna vårt egna ramen/vinylställe.

Hur fina regnbågsbestick?? Lagerhaus kan ibland alltså.


Goa muggar.

Vackra krukor/vaser i älsklingsfärger.

Tavlor tavlor tavlor att pryda mina tomma väggar med. Har alltid haft så himla svårt att hitta bra tavlor. Är löjligt petnoga med hur de ser ut samtidigt som jag knappt vet vad jag letar efter? Älskar ju originalfilmaffischer, men kan liksom inte enbart ha det och gamla familjefoton. Tar gärna emot tips på fina tavlor.

Denna dock??

Upptäckte ju i våras att jag tycker om att brodera. Så gärna något slags broderings-kit? Vet till 100% att jag måste skaffa mig en bra symaskin också. Sy drömkläder. Som inte kommer bli som jag föreställt mig då, men kan ju alltid ge det ett försök eller två.

Murakami-böcker jag inte redan har.

Mera kimonos att strosa runt i hemma. Eller något lite varmare, typ onesies från Polarn och pyret.

Spelat mycket brädspel den senaste tiden. Älskar det... och häromdagen släpptes detta! Skrek av lycka. Går liksom inte få tag i det gamla så ja.. jag är glad.

Mera soundtracks! Framförallt någon av dessa, eller nypressen av Twin peaks!

Varje kök behöver en väggklocka, och denna hade passat perf hemma i mitt kök känner jag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar