2016/06/02

Lyckan

Då var sista inlämningen gjord för denna terminen. Helt sinnes att sex av sju terminer är avklarade. Har redan påbörjat sommarlovet kan en säg. Har fått riktiga sommarfeels de senaste veckorna med ölmys på innegården, flykter till beachen, uteserveringshäng och bara ben inpå natten. Svårslagen lycka alltså.

Fick fyra timmars sömn (obligatorisk utgång igår pga det perfekta vädret) vilket gjorde opponeringen idag extremt tung. Det var svårt att hålla sig vaken, men jävlar så pepp jag blev när det var över och vi körde från skolan! Dansade nästan hem, för att sedan inse att jag hade tid hos tandläkaren vid tre. Nervigt eftersom jag inte varit på en tandläkarundersökning sedan jag var arton ungefär. Men det gick finfint. Jag är skitnöjd med tandläkaren jag skrivit in mig hos. Han var supertrevlig och förstod precis vad jag ville göra vid nästa besök (framtänderna har skevat sen skenan efter tandställningen lossnade). Så jag gick dit skakis men gick därifrån supertaggad! För att fira alltihopa drog vi till Rotundan och krängde stans bästa veganska käk. Alltså vilken mat de gör! Så fantastiskt bara.

Men det bästa av allt…
Att ha sin allra bästa vän hos sig igen. Som du förgyller mina dagar.

Så att, såhär har vi spenderat de senaste dagarna. På valfri strand med picknick. Det är svårslaget ändå. Särskilt Tjuvahålans bästa gömställe när det är på tok för varmt.Eller klipporna i Görvik. Måste säga att jag längtar till min älskade Toftasjön dock. Blir kanske en utflykt dit till helgen. Så himla gött med lite lov innan sommarjobbet kör igång efter midsommar alltså. Åå goe grejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar