2015/08/01

Reeekor


Efter hundra timmar är vi äntligen klara! Gjorde även två plåtar med kött men fyy va vidrigt det tar vi inte kort på tycker jag. Vill ha dem i min magge nouuuuu.

3 kommentarer:

  1. Vad har ni i???

    (Vet ej ombudet blev hundra kommentarer nu pga safari fuckade *pinsamt* 😂)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vart ska jag börja? Hahaha. Kommer ju säkert missa nåt. Men det är fyra lager. Två lager med tonfisk+ägg+creme fraiche+majonäs+purjolök och två lager med crabstick+majonäs+creme fraiche. Plus dill. Rödlök med? Tror jag. Tror vi skippade vispgrädde i rörorna denna gången? Det är lite oklart för vi höll på i många timmar och slängde runt alla ingredienser i köket huller om buller… men på ett ungefär så! Vi brukar köra lager med antingen lax eller räkröra men vi ville få ner priset på dem lite pga fyra jävla plåtar hahaha. Sen är garneringen det du ser på! Obs viktigt att ha färskt jättefranska med bortskurna kanter för att de ska bli superjuicyyy.

      Radera
    2. Riven pepparrot med såklart!

      Radera